Keselamatan bangunan dan kawalan kebakaran - Badarudin Mat Isa; Syahrul Nizam Kamaruzzaman (Penerbit UTHM, 2012)
Panduan dalam buku ini adalah menjurus kepada undang-undang kecil bangunan seragam 1984