Fizik asas untuk sains & kejuruteraan fizik moden - Jauharah Md. Khudzari; Husin Wagiran (Penerbit UTHM, 2012)
Buku ini merupakan salah satu sub-bidang fizik di bawah siri Fizik asas untuk Sains & Kejuruteraan