Lukisan kejuruteraan teknik umum-ke-spesifik (UKeS): whole-to-parts - Zainal Abidin Akasah; Maizam Alias; Liaw, Yin Huat (Penerbit UTHM, 2013)
Buku ini diterbitkan bertujuan untuk menambah bahan rujukan dalam pengajaran dan pembelajaran lukisan kejuruteraan yang menjadi subjek penting dalam kebanyakan bidang pengajian dan pekerjaan kejuruteraan