Inovasi dalam teknologi pendidikan isu dan cabaran - Mohd. Hasril Amiruddin; Alias Masek (Penerbit UTHM, 2014)
Buku ini ditulis adalah untuk berkongsi maklumat berkaitan isu-isu terkini dalam teknologi pendidikan