Sejarah masjid & keramat di Pulau Pinang, 1730-an-2012 (Think City, 2012)
Buku ini mengandungi 75 kata masukan masjid dan 24 kata masukan keramat yang terdapat di Pulau Pinang sejak 1730-an hingga 2012. Koleksi kata masukan masjid dan keramat ini diharap dapat memberi pemahaman kepada masyarakat Islam dan bukan Islam di Pulau Pinang, dan di negeri-negeri lain di Malaysia dan tempat-tempat lain tentang bagaimana manusia daripada kelompok yang berbeza-beza dari segi agama dan budaya masih boleh berkongsi ruang dalam hal-hal sosiobudaya dan keagamaan seperti yang dapat dilihat dalam sejarah pembinaan masjid dan keramat di negeri itu (Pulau Pinang).