Hasrat - Zulkifli Zainal Abidin Jeneral Tan Sri Dato' Seri Panglima 1958- (Sel Psikologi Tentera Darat, Markas Tentera Darat Malaysia, 2013)
Penerbitan buku Hasrat merupakan satu usaha untuk merungkai persoalan kepimpinan dan pengurusan khususnya dalam aspek pembangunan sumber manusia. Buku ini mengandungi 18 artikel yang mengupas tentang isu-isu kepimpinan dan juga usaha untuk membangun modal insan yang menjadi latar belakang keunggulan dan kejayaan organisasi khususnya Angkatan Tentera Darat Malaysia.