Garis panduan cuti belajar Skim Latihan Akademik Bumiputera (SLAB) / Skim Latihan Akademik IPTA (SLAI) (Universiti Pertahanan Nasional Malaysia, 2013)
Garis panduan ini diwujudkan bagi memberi maklumat kepada pegawai akademik yang berhasrat Sarjana atau PhD sama ada di dalam negara atau luar negara. Garis panduan ini merangkumi panduan pelaksanaan, syarat-syarat, tanggungjawab dan perjanjian cuti belajar