Melihat dari jendela Islam koleksi tulisan Datuk Wan Zahidi Wan Teh - Wan Zahidi Wan Teh (Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan, Jabatan Perdana Menteri, 2014)
"Buku ini merupakan edisi kedua yang menghimpunkan sebanyak 21 tulisan oleh Datuk Wan Zahidi bin Wan Teh berbanding edisi pertama sebelum ini yang memuatkan 19 tulisan. Tulisan-tulisan yang termuat di dalam kompilasi ini merupakan buah fikiran beliau yang merangkumi kertas-kertas kerja beliau yang telah dibentang di seminar-seminar, kenyataan media yang dikeluarkan semasa berkhidmat sebagai Mufti Wilayah Persekutuan, dan tulisan-tulisan yang pernah diterbitkan oleh Pejabat Mufti Wilayah Persekutuan secara bercetak atau melalui laman sesawang pejabat ini." -- Kata Pengantar