Srikandi negara merencana perubahan mendepani cabaran - Nadiya Haneem Zaminuddin; Nurul Insyirah Mohd Ishah; Norsuraiti Madianuddin; Siti Nurfadzliana Mohd Fesol (Bahagian Penerbitan Dasar Negara, Jabatan Penerangan Malaysia, 2014)
Buki ini menceritakan kembali sumbangan, perjuangan, semangat kental dan ketokohan srikandi negara yang hampir dilupai.