Di sebalik nama Sarjan Jamil M.Shah ([Publisher not identified], 2012)
Dokumentari mengisahkan tentang Sarjan Jamil M.Shah yang merupakan salah seorang perajurit negara dan turut dipaparkan temubual daripada rakan terdekat dengan beliau.