ALGORITMA EULER TERUBAHSUAI BAHARU MENGGUNAKAN SKEMA BEZA TERHINGGA TIDAK PIAWAI DALAM PERSAMAAN TERBITAN BIASA - Nurhafizah Moziyana Mohd Yusop (Tesis, 2016)
The principal objective of this research is to proposed several schemes in solving ordinary differential equation (ODE).