Istilah Biology KBSM Bahasa Inggeris - Bahasa Malaysia, Bahasa Malaysia - Bahasa Inggeris (Dewan Bahasa dan Pustaka, 1989)
Istilah-istilah yang disenaraikan dalam terbitan ini merupakan istilah-istilah yang kerap terdapat dan lazim digunakan dalam bidang mata pelajaran Biologi