Belia dan pembangunan modal insan - Haslinda Abdullah; Turiman Suandi; Abd.Halim Sidek; Sarjit S.Gill; Nobaya Ahmad; Dzulhailmi Dahalan (Siri Pembangunan Belia, 2009)
Buku ini secara umumnya memaparkan secara ringkas pelbagai senario pembangunan modal insan yang berkait rapat dengan generasi belia dari pelbagai sudut supaya ia dapat dijadikan rujukan oleh semua pihak di dalam mendepani isu dan cabaran semasa