Pengajian kurikulum - Abdul Rahim Hamdan (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Buku ini mengupas tentang kurikulum, bagaimana kurikulum tersebut terhasil dan intipati kurikulum dijelaskan dengan cara yang mudah difahami.