Memperkasa transformasi melaksana janji - Chua, Hin Chiew (Jabatan Penerangan Malaysia, 2014)
Buku [ini] memberi gambaran kepada pembaca mengenai kesungguhan Kerajaan menjayakan apa jua program transformasi selaras dengan slogan 'Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan'.