Langkah pertama perwira - Ahmad Azan Ridzuan 1961-2020; Mohd. Juraimy Kadir 1962-; Noor Azmi Mohd. Zainol (Penerbit UPNM, 2015)
[Buku ini] merupakan satu usaha untuk memaparkan aktiviti-aktiviti yang sering dilakukan oleh Pegawai Muda semasa berada dalam pasukan setelah ditauliahkan. Perkongsian pengalaman penulis dalam buku ini akan dapat mencetus idea kepada pegawai muda agar dapat membuat persediaan untuk menjadi seorang pegawai tentera yang berkebolehan dalam segala aspek seperti melaksanakan tugas hakikinya, bersosial, bersukan, menjaga hal kebajiakan dan lain-lain tugas yang dipertanggungjawabkan kepada mereka.