Rawatan episod 13 : Penyakit kelenjar tiroid ([publisher not identified], 2013)
Dokumentari perubatan yang memberi tumpuan kepada simptom penyakit, rawatan terkini, pencegahan, statistik dan institusi sokongan. Dvd ini turut mengemukakan temubual pakar-pakar perubatan dan pesakit serta memaparkan kecanggihan bidang perubatan di Malaysia