Di sebalik nama Rosli Dhoby ([Publisher not identified], 2012)
Dokumentari mengisahkan tentang Rosli Dhoby yang merupakan seorang pejuang negara dan turut dipaparkan temubual bersama rakan seperjuangan, anak saudara, kakak dan sepupu beliau.