Alat muzik tradisional dalam masyarakat Melayu di Malaysia - Nik Mustapha Nik Mohd.Salleh; Rohaniza Abdullah (Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Pelancongan, 2009)
Buku ini adalah manifestasi pengalaman budaya yang terakam melalui pena sekaligus menambahkan koleksi penerbitan JKKN dalam berbagai bidang seni budaya baik seni persembahan, persuratan dan seni bela diri