Cinta semanis carrot cake - Fatinilam Sari (Grup Buku Karangkraf, 2015)
Benarkah gadis cantik bernasib malang? Irina dicintai bosnya, Firdaus yang sudah mempunyai kekasih. Irina menganbil keputusan menerima jemputan ayahnya yang sudah lama bermastautin di Switzerland. Sebaik sahaja tiba di Lapangan Terbang Zurich, dia diculik. Irina terperangkap dlam genggaman penculiknya, Steve, yang membawa Irina ke rumah Bram untuk disembunyikan. Bram mempunyai satu rahsia yang tidak diketahui Irina. Namun, dalam diam mereka saling jatuh cinta.