Kemahiran kebolehdapatan kerja suatu keperluan pekerjaan - Mohamad Sattar Rasul; Rose Amnah Abdul Rauf (Penerbit UKM, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2014)
Buku ini membincangkan isu-isu berkaitan kemahiran kebolehdapatan kerja yang sering diperdebatkan oleh pihak industri dan institusi. Judul buku ini menggambarkan betapa pentingnya kemahiran kebolehdapatan kerja dan perlu diterap dan dipupuk dalam diri pelajar untuk mereka lebih berjaya dan lestari di dalam kerjaya mereka