Kemahiran kebolehgajian graduan kejuruteraan - Mohd Zaidi Omar; Azami Zaharim; Abdul Wahab Mohammad (Siri pendidikan kejuruteraaan dan alam bina, 2014)
Buku ini membincangkan status pekerjaan graduan dan attribut bagi kemahiran kebolehgajian yang boleh dijadikan panduan kepada bakal graduan kejuruteraan, majikan dan pemegangtaruh