Dasar maklumat nasional di Malaysia - Mokmin Basri; Zawiyah Mohammad Yusof 1959-; Nor Azan Hj. Mat Zain (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2013)
Dasar maklumat nasional di Malaysia menyedia satu landasan dan forum bagi membincang dan menilai model dasar maklumat sedia ada secara empirik serta hala tuju penyelidikan pada masa akan datang. Buku ini mampu meransang pemikiran tentang percanggahan yang berlaku dalam pembangunan dasar maklumat sekali gus mengajak pembaca berfikir sebagai penganalisis