Kuasai PHP & MySQL asas langkah demi langkah - Kamaruddin Malik Mohamad; Mohd Farhan Md Fudzee; Mohamad Aizi Salamat; Zubaile Abdullah (Penerbit Universiti Tun Hussein Onn, 2008)
Mengandungi 11 bab yang merangkumi asas hingga pertengahan secara langkah demi langkah. Penerangan diberikan untuk baris-baris atur cara yang tertentu