Lawan - Khairul Nizam Khairani (Fixi, 2014)
Neo Key-El - kota metropolitan distopia yang sibuk dengan demonstrasi dari Gerakan Anti Authoritarian (GANTI). Mereka dianggap subversif oleh kerajaan dan kemuncaknya bermula setelah sekumpulan anarkis muncul yang menggelarkan diri mereka Key-El Ninjaz. ADAM yang dianggotai sekumpulan manusia berkeupayaan luarbiasa dan sebuah android bernama Adiwaja menjadi harapan untuk menjaga keamanan negara. Namun, Unit Luk 7 mengesyaki terdapat dalang dalam anggota ADAM yang juga terlibat dalam gerakan subversif itu. Selepas Datuk Dharma - jutawan yang membangunkan teknologi android Adiwaja itu - terbunuh, Unit Luk 7 mengarahkan Isyak untuk menyiasat. Semakin lama dia menyiasat, semakin banyak rahsia silam terbongkar. Hanya ada satu kata: LAWAN.