Kurikulum universiti dan keperluan untuk pemerolehan pekerjaan / editor Ambigapathy Pandian - Ambigapathy Pandian (Monograf penyelidikan pendidikan tinggi, 2009)
Laporan ini memberi maklumat tentang hasil perbincangan yang mendalam bagi semua aspek, tindakan, kemungkinan, cabaran serta peluang yang timbul sehingga terbentuknya kurikulum universiti yang lebih berkesan untuk menghasilkan siswazah yang dapat memenuhi segala keperluan pemerolehan pekerjaan.