Jawatankuasa audit di Malaysia peranan dan cabaran - Norman Mohd. Saleh; Mohd Mohid Rahmat (Penerbit Universiti Kebangsaan Malaysia, 2010)
Buku ini membincangkan jawatankuasa audit di Malaysia dari semua aspek mulai daripada sejarah penubuhan, persekitaran perundangan dan peraturan, penemuaan kajian berhubung pelaksanaannya dan pemikiran tentang hala tuju jawatankuasa audit di samping menyentuh konsep akauntabiliti dari perspektif Islam yang penting sebagai konsep dasar.