Nombor satu Wisma Putra (Institut Diplomasi dan Hubungan Luar Negeri, Kementerian Luar Negeri, 2010)
Dalam buku ini, yang merupakan terjemahan kepada Number One Wisma Putra, diplomat terkemuka Malaysia menceritakan suka duka pengalaman bertugas dalam Perkhidmatan Luar Negeri.