Pekerja industri isu & teknik penyelesaiannya - Hamdan Abd. Kadir (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Buku ini menyorot beberapa isu pekerja yang terdapat dalam organisasi atau industri yang diubahsuai dan ditokok tambah menjadi sebahagian daripada perkhidmatan kaunseling dalam sektor industri. Teknik penyelesaian turut diketengah untuk menjadikan mereka pengurus dan majikan yang efektif.