Pantun warisan rakyat - Zainal Abidin Borhan; Ramli Raman (Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, Kementerian Perpaduan, Kebudayaan, Kesenian dan Warisan Malaysia, 2008)
Langkah membukukan "Pantun Warisan" akan membantu pembentukan sahsiah dan akhlak pencintanya. Penerbitan seperti ini merupakan rangsangan ke arah meningkatkan minaty khalayak mendalami seni pantun.