e-Pembelajaran di IPTA Malaysia - Mohamed Amin Embi; Mohd Najib Adun (Pusat Pembangunan Akademik, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2010)
Buku ini dihasilkan dengan kerjasama ahli Majlis Ketua-Ketua Penyelaras e-Pembelajaran IPTA Malaysia (MEIPTA) yang bertujuan untuk perkongsian amalan terbaik dari semua IPTA.